Noutati

Studenți ai Universitătii Politehnice București, viitori ingineri, au vizitat portul Constanța

Constanța Port Business Association și Compania Națională “Administrația Porturilor Maritime” S.A. Constanța au organizat vineri, 30 martie 2018, vizita în Portul Constanța a unui grup de studenți ai Universității Politehnice Bucuresti.

Astfel, 20 de studenți și 2 cadre didactice din cadrul Facultății de Transporturi, au avut posibilitatea de a afla mai multe informații despre sectorul naval de transport, despre portul Constanța, cât și despre importanța acestuia în economia națională.

Specialiști din cadrul operatorilor portuari, membri ai Constanța Port Business Association: DP World Constanța, Canopus Star (TTS Group), Minmetal și North Star Shipping (companii parte a grupului ADM), le-au oferit vizitatorilor o serie de date despre principalele categorii de marfuri operate, despre investițiile în suprastructură, rata de operare a echipamentelor utilizate, cât și despre sistemele de management și standardele de calitate implementate.

Studenții, viitori ingineri, au fost foarte impresionați de tot ceea ce au vazut în terminalele vizitate în Portul Constanța, de facilitățile moderne dezvoltate aici, cât și de profesionalismul personalului specializat și calitatea serviciilor oferite.