CHS - Silotrans S.R.L.

CHS – Silotrans S.R.L.

Date de contact

  • Incinta Port Constanta Sud, Mol I ,Dana 114, 907015
  • Telefon: 0241 602286
  • Fax: 0241 743250
  • Email: ConstantaSilotrans@chsinc.com
  • Website: www.chsinc.com

Date de identificare

  • Reprezentant: Damoc Alexandru
  • CUI: 9683195
  • Nr. Reg. Com: J13/1763/1997

Silotrans a fost înființată în 1997 și este deținută de CHS și Schenker Romtrans S.A.

SILOTRANS este situată la capul cheiului 1S, aproape de intrarea în canalul Dunăre – Marea Neagră, și are acces direct la rețeaua națională de drumuri și căi ferate. Poate opera nave de dimensiuni PANAMAX.

Cerealele sunt primite în principal din Ungaria, Serbia, Bulgaria și România cu barje, vagoane și camioane, stocate temporar și livrate prin încărcare în nave maritime/oceanice.

Capacitatea de stocare este de 108.500 mt. Cerealele pot fi primite direct de pe câmp pentru a fi condiționate (curățate și uscate).

Rata de capacitate de manipulare este de 800 MT/oră. Facilitatea este controlată în totalitate de PLC și PC. Cantitatea oricăror bunuri primite sau livrate este determinată de cântare electronice complet automate de cea mai mare precizie. Temperatura în fiecare siloz este monitorizată în mod regulat și, dacă este necesar, bunurile stocate pot fi aerisite. Propriul laborator de ultimă generație efectuează eșantionare regulată și analize de calitate ale tuturor bunurilor primite și livrate.

Compania este certificată de Germanischer Lloyd Certification pentru Sistemul de Management al Calității relevant pentru Serviciile de stocare și manipulare a cerealelor conform standardului ISO 9001:2008.

Silotrans poate descărca simultan barje, vagoane și camioane și încărca nave maritime/oceanice. Serviciile sunt disponibile 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

CHS Inc. (www.chsinc.com) este o companie diversificată de energie, cereale și alimente angajată să furnizeze resursele esențiale care îmbogățesc viețile din întreaga lume. O companie Fortune 100, CHS este deținută de fermieri, crescători de animale și cooperative, împreună cu mii de acționari preferențiali din întreaga Statele Unite. CHS furnizează energie, nutrienți pentru culturi, cereale, furaje pentru animale, alimente și ingrediente alimentare, împreună cu soluții de afaceri, inclusiv asigurări, servicii financiare și de gestionare a riscurilor. Compania operează rafinării/pipeline-uri de petrol și fabrică, comercializează și distribuie combustibili rafinați de marcă Cenex®, lubrifianți, propan și produse de energie regenerabilă. CHS este listată pe NASDAQ la CHSCP.

 

CHS Silotrans Prezentare

Atasamente