EURO RIVER TRANSPORT S.R.L.

EURO RIVER TRANSPORT S.R.L.

Date de contact

Date de identificare

  • Reprezentant: Emilian Macarie
  • CUI: 16788356
  • Nr. Reg. Com: J13/7624/2004

Societatea EURO RIVER TRANSPORT face parte din sectorul terţiar, cel al serviciilor. Obiectul de activitate al firmei este prestarea de servicii în domeniul transportului pe căi navigabile interioare.
Pe termen scurt, EURO RIVER TRANSPORT își propune consolidarea poziției de furnizor de servicii de transport fluvial și pe căi navigabile interioare, partener al principalilor importatori – exportatori din zona portului Constanța și extinderea domeniului de activitate și în zona maritimă costieră. Pe termen mediu și lung, compania EURO RIVER TRANSPORT își propune capitalizarea experienței de armator fluvial și în domeniul transportului maritim.
Strategia abordată de managementul EURO RIVER TRANSPORT este aceea de diferenţiere calitativă faţă de concurenți, iar obiectivul principal urmărit de managementul companiei este de consolidare a poziției pe piața specifică prin menținerea standardului de calitate al serviciilor furnizate la costuri minime pentru clienții companiei.
Principalul obiect de activitate al societății EURO RIVER TRANSPORT constă în prestarea de servicii de transport fluvial și pe căi navigabile interioare. În afara de activitatea de transport mărfuri pe fluviu și pe căi navigabile interioare compania furnizează servicii conexe activității principale, cum ar fi: manevra unităților nepropulsate în portul Constanța și pe căi navigabile, asistență la tranzitul Canalului Dunăre Marea Neagră, Dunăre Poarta Albă Midia Năvodari pentru navele care nu arborează pavilionul român, legarea – dezlegarea navelor maritime la escala în Portul Constanța și inspecția și eliberarea certificatelor liber de gaze și a permisului de lucru cu flacără deschisă pentru nave maritime și fluviale.
Compania EURO RIVER TRANSPORT are un portofoliu de clienți stabili format din companii de dimensiuni mari foarte mari, naționale și multinaționale și își propune consolidarea poziției de piață prin calitatea ridicată și prin promptitudine a serviciilor sale și furnizarea, pe viitor, a unor servicii similare în zona maritimă.
Societatea comercială EURO RIVER TRANSPORT este persoană juridică română cu sediul în Clădirea Administrativă P+1, Poarta II, Incinta Port Constanța, 9009900, Constanța, România.
Obiectul principal de activitate îl constituie conform cod CAEN 5040 – transportul de marfă pe căile navigabile interioare.
La nivelul decembrie 2021 numărul de angajaţi al EURO RIVER TRANSPORT este de 114 de persoane, din care 70 personal navigant fluvial la bordul navelor companiei. În viitor compania își doreşte, urmare a diversificării serviciilor şi a dezvoltării activităţii în zona maritimă, să devină furnizor de locuri de muncă și în zona transportului maritim.
EURO RIVER TRANSPORT oferă servicii de transport fluvial de mărfuri și servicii asociate acestora.
Obiectivul EURO RIVER TRANSPORT este de a satisface pe deplin exigenţele tuturor clienţilor avînd în vedere că numărul firmelor prestatoare de servicii asemănătoare este ridicat şi, în consecinţă, cerinţele clienţilor sunt mai ridicate, deoarece există în orice moment posibilitatea alegerii altei firme.

Serviciile prestate de EURO RIVER TRANSPORT sunt, după cum urmează:
A. Transport fluvial de mărfuri
Compania dispune de un convoi format din nava fluvială autopropulsată RHEA și unitatea fluvială nepropulsată 1074 totalizând o capacitate de transport de 2.100 tdw.
B. Manevrarea unităților fluviale nepropulsate în portul Constanța
Compania răspunde solicitărilor având la dispoziție cinci împingătoare fluviale:
− ROVINARI 25 – puterea motoarelor principale 2 x 400 CP;
− EURORIVER 2 – puterea motoarelor principale 2 x 360 CP;
− EURORIVER 3 – puterea motoarelor principale 2 x 575 CP;
− DANUBE STAR – puterea motoarelor principale 2 x 650 CP
− DANUBE GLORY – puterea motoarelor principale 2 x 650 CP
C. Asistență navelor fluviale sub pavilion străin la tranzitarea Canalului Dunăre – Marea Neagră, Poarta
Albă – Midia Năvodari;
D. Serviciul portuar legare – dezlegare adresat navelor maritime care fac escală în portul Constanța;
E. Serviciul de inspecție și eliberare certificate liber de gaze și permis de lucru cu flacără deschisă navelor
atât navelor maritime cât și navelor fluviale la tranzitarea Canalului Dunăre – Marea Neagră;