Barter Port Operator S.R.L.

Barter Port Operator S.R.L.

Date de contact

Date de identificare

  • Reprezentant: Dogan Ugur Bugra
  • CUI: RO 17970576
  • Nr. Reg. Com: J13 /3044 /2005

Societatea SC Barter Port Operator SRL situata in Port Constanta Sud-Agigea este un operator portuar cu o experienta vasta in operarea de marfuri cerealiere, seminte oleaginoase si subproduse derivate.

SC Barter Port Operator SRL detine, in Dana Tehnica PL7 facilitati si echipamente tehnologice destinate incarcarii/descarcarii produselor cerealiere in/din vapoare si/sau barje, precum si spatii de depozitare si instalatii necesare prestarilor de servicii specifice produselor cerealiere.

Operarea portuara a navelor de lungimi maxime de 160 m este facilitata de pescajul danei PL7 de 6,35 m in apa salmastra.

Magaziile silozului avand o capacitate totala de 60.000 tone sunt dotate cu utilaje specifice manipularii cerealelor asigurandu-se astfel un flux tehnologic competitiv la nivelul celorlalti operatori portuari activi din Portul Constanta Sud-Agigea.Silozul apartinand SC Barter Port Operator SRL cuprinde si platforme acoperite pentru descarcarea vagoanelor/autocamioanelor utilizabile in caz de vreme nefavorabila.

Operatorul portuar detine atat laborator propriu specializat in determinarea calitatii produselor cerealiere si a semintelor oleaginoase, precum si personal calificat in conformitate cu normele ce reglementeaza sistemele de certificare.