IMSAT S.A.

IMSAT S.A.

Detalii de contact

Date de identificare

  • Reprezentant: Ligia Ionescu
  • CUI: 1571536
  • Nr. Reg. Com: J40/1015/1991

Proiectant si integrator de solutii multi-tehnice, IMSAT ofera servicii integrate ca antreprenor general sau divizate ca furnizor de pachete tehnice, pentru urmatoarele specializari: instalatii electrice, instalatii mecanice, HVAC, sisteme de avertizare, detectie si stingere incendiu, sisteme de securitate, automatizari, roboti industriali si sisteme de celule robotizate.

Din 2019, odata cu infiintarea Agentiei Dobrogea, am devenit un partener de incredere pentru operatorii portuari din Constanta. Fiind astfel unul din principalii prestatori de servicii de inginerie electrica si constructii-montaj, in cadrul proiectelor de reparatii, modernizari si investitii in terminalele portuare din Constanta. Complementar, capitalizand o experienta vasta in santiere navale externe, am executat local proiecte si avem competente solide in zona de instalatii electrice aferente proiectelor de retrofit a navelor maritime.

Suntem alaturi de clientii nostri in toate etapele proiectului, de la proiectare la management de proiect, fabricatie, montaj, punere in functiune si mentenanta si oferim solutii pentru cele mai complexe aplicatii din domeniile: industrial, infrastructura cladiri, infrastructura transporturilor si energie.

Compania nostra, membra a grupului francez SNEF, numara astazi un colectiv de peste 900 de angajati, o cifra de afaceri medie anuala de 80 de milioane de euro, cu proiecte implementate in peste 35 de tari de pe glob in cei 62 de ani de istorie.