Noutati

Rămas bun, Captain!

Cu regret și durere, vă informăm că domnul Corneliu Idu, un reprezentant de valoare al comunității portuare, a încetat din viață astăzi, 1 Decembrie 2020.

Fost comandant de navă, dl. Corneliu Idu și-a dedicat întreaga activitate profesională sectorului naval din România, mai întâi ca reprezentant al sectorul public, iar ulterior, în mediul privat de afaceri.

Un profesionist desăvârșit, o persoană echilibrată, care câștigase respectul celor cu care lucra, colabora sau doar interacționa, a devenit un lider al comunității portuare din România și s-a implicat continuu în proiecte de interes pentru dezvoltarea Portului Constanța, a sectorului naval românesc și al întregii comunități portuare.

O persoană activă, harnică, dedicată muncii sale, domnul Corneliu Idu a fost un exemplu pentru generații de navigatori, de portuari, cât și pentru oamenii din mediul de afaceri.
Totodată, un apropiat al sportului și al tinerilor sportivi români, acesta a sprijinit și s-a implicat activ de-a lungul anilor în promovarea sportivilor, a valorilor și a sportului românesc în general.

Domnul Corneliu Idu va fi prezent mereu în inimile noastre ca fiind un OM demn, un profesionist complet, cu viziune, un lider de urmat.

Sincere condoleanțe familiei și rămas bun, Captain!

  • Echipa și membrii
    Constanta Port Business Association