Despre organizatie

Parteneri si afilieri

Organizatia Patronala CONSTANTA PORT BUSINESS ASSOCIATION a dezvoltat urmatoarele parteneriate si afilieri pe plan national si international:

 

Federatia Romana a Patronatelor din Domeniul Aero-Naval (FRPAN)

Este organizatia reprezentativa la nivelul sectorului de activitate aero-naval si activitatilor conexe acestora.
Aceasta reprezinta si apara drepturile si interesele membrilor sai in relatiile cu autoritatile publice, sindicatele si cu alte persoane fizice si/sau juridice si ii sprijina in stabilirea unor strategii tehnice, economice, de personal, comune, in scopul desfasurarii unei activitati profitabile si sustenabile.

 

Confederatia Patronala din Industrie, Agricultura, Constructii si Servicii din Romania (CONPIROM)

Este constituita, conform Legii Dialogului Social nr. 62/2011, pe criteriul sectoarelor de activitate sau teritorial si este fomata din structuri asociative, organizatii si federatii patronale. In prezent are 22 de Federatii si Asociatii Patronale afiliate, reprezentand cel putin 7 % din numarul angajatilor din economia nationala si structuri teritoriale in 25 de judete, ceea ce reprezinta mai mult de jumatate plus unu din judetele Romaniei.

Aceasta promoveaza si apara interesele economice, tehnice, juridice si sociale – generale si comune ale membrilor sai. Militeaza pentru respectarea legislatiei, promovarea eticii profesionale si a normelor de concurenta loiala atat in activitatea si in relatiile dintre membrii sai, cat si in relatiile cu ceilalti agenti economici, cu organele administratiei de stat si celelalte structuri ale societatii civile.

Confederatia participa activ in toate structurile si la toate nivelurile dialogului social si sprijina – cu experienta, cunostintele si informatiile membrilor sai – elaborarea deciziilor si a actelor normative care intereseaza activitatea si bunul mers al agentilor economici, industriei, economiei si societatii in general.

 

Pro Danube International

Este o organizatie europeana care promoveaza o infrastructura mai buna si servicii care sustin o utilizare ecologica intesa a caii navigabile.
Are ca obiective principale crearea unui cadru politic favorabil imbunatatirii infrastructurilor cailor navigabile si promovarii investitiilor in porturi.
Asociatia reprezinta companiile care sunt orientate catre potentialul de afaceri al Dunarii, in dezbaterea asupra politicii transporturilor, tehnologiei de transport si dezvoltarii regionale. Nu urmareste sa compenseze sau sa dubleze initiativele existente, ci doreste doar integrarea si consolidarea activitatilor acestora.

 

The World Association for Waterborne Transport Infrastructure (PIANC)

Este o organizatie apolitica, non-profit care reuneste cei mai buni experti internationali si ofera consultanta cu privire la aspectele tehnice, economice, de mediu referitoare la infrastructurile de transport pe apa.
Este principalul partener pentru guverne, dar si pentru sectorul privat in proiectarea, dezvoltarea, intretinerea porturilor, a cailor navigabile si a zonelor de
coasta.

 

Membru fondator al Fundației Școala Portuară Constanța, unicul furnizor de formare și calificare profesională din Portul Constanța începând cu anul 1997.

 

Ambasada Republicii Kazahstan

USER- Uniunea Societăților de Expediții din România