Green Pack S.R.L.

Green Pack S.R.L.

Date de contact

Date de identificare

  • Reprezentant: Vlad Ioancea
  • CUI: 39267225
  • Nr. Reg. Com: J40/5881/2018

Green Pack este una din companiile de top active active atat in domeniul colectarii, sortarii, recuperarii si valorificarii deseurilor din amlabalaje, cat si in segmentul serviciilor integrate de gestiune a deseurilor generate de sectorul comercial si industrial.

Suntem o companie cu capital romanesc, specializata in servicii de management al deseurilor, autorizata de catre ANPM sa colecteze si sa trateze deseurile reciclabile generate in fluxurile postconsum al populatiei, comerciale si industriale, incluzand deseurile de ambalaje. Suntem specializati in servicii profesionale pentru companii din zona retail, comercial si productie, in primii 3 ani de activitate compania sa dezvoltat rapid, ajungand una dintre cele mai importante companii de profil din Romania, avand clienti din toate industriile in toate judetele din Romania.

Misiunea:

Misiunea noastra este sa oferim partenerilor servicii integrate de management al deseurilor incepand de la segregarea si pregatirea deseurilor, transportul acestora si culminand cu reciclarea sau valorificarea lor prin metode eficiente si in acelasi timp convenabile din punct de vedere economic. Filozofia adoptata este aceea de a fi prietenosi cu mediul inconjurator, de a respecta ierarhia valorificarii deseurilor si de a asigura reciclarea, valorificarea si eliminarea la standarde ridicate, in conformitate cu legislatia nationala si europeana acestora.

Informatii Generale

Green Pack ofera solutii personalizate adaptate nevoilor clientilor cu privirie la toate serviciile ce tin de managementul, tratarea si reciclarea unei game largi de deseuri. Activitatea companiei se desfasoara la nivel national prin cele 9 puncte de lucru aflate deja in operare in judetele Ilfov, Constanta, Bucuresti, Dolj, Timis, Cluj, Brasov, Mures si Valcea.Gestionam lunar peste 8000 de tone de deseuri de ambalaje, industriale sau periculoase de la cele peste 150 de hypermarketuri si alti 300 de clienti (fabrici, centre comerciale sau logistica, restaurante) din fiecare judet care ajung sa fie reciclate si transformate din nou in ambalaje.Punctele noastre de lucru sunt specializate in diferite operatiuni din lantul gestionarii deseurilor, astfel:
Infrastructura de colectare deseuri de ambalaje si deseuri nepericuloase

Puncte de sortare, transfer si balotare a deseurilor;

Linii de reciclare materiale din plastic cu o capacitate de 3000 tone/an.

Statie de sortare deseuri de ambalaj, automatizata cu o capacitate de 3 tone/ora la punctul de lucru din Ilfov;

Dotare Tehnica

Investitii de peste 6 milioane Euro in ultimii 2 ani in dotari tehnice menite sa ofere servicii de colectare, compactare, proprocesare si reciclare a deseurilor de cea mai buna calitate. În următorii ani vom implementa un plan ambițios de investiții menit să crească valoarea adăugată a fluxului de materiale pe care le colectăm în prezent și să reducem dependența de terțe părți independente pentru tipurile selectate de materiale.