Noutati

Întâlnire de lucru pentru elaborarea strategiei navale a României organizată de Compania Națională “Administrația Porturilor Maritime” S.A. Constanța, împreună cu Organizația Patronală “Constanța Port Business Association”

 

Compania Națională “Administrația Porturilor Maritime” S.A. Constanța, impreuna cu Organizația Patronală “Constanța Port Business Association” au organizat miercuri, 17 octombrie 2018, o nouă întalnire de lucru având ca subiect principal elaborarea strategiei navale a României.

În cadrul întalnirii, alături de reprezentantul Ministerului Transporturilor, care a declarat ca acest demers al sectorului naval se bucură de sprijinul Ministerului, au participat reprezentanții principalelor autorități portuare: Autoritatea Navală Română, Administrația Canalelor Navigabile, Compania Națională Administrația Porturilor Dunării Maritime S.A. Galați, cât și ai Administrației Fluviale a Dunării de Jos R.A. Galați.

Cu aceasta ocazie, la Gara Maritimă din Portul Constanța, participanții au reușit să stabilească primele acțiuni concrete, în scopul realizării strategiei navale naționale pe termen lung, care să permită transformarea Dunării în principala cale navigabilă de ape interioare din Europa de Est, cât și atragerea în porturile românești de volume de marfă și noi investiții.