Noutati

DANTE – Imbunatatirea procedurilor administrative si a proceselor pentru tranportul navigabil Dunarea

 

  • INSTRUMENTUL ELECTRONIC PENTRU RAPORTAREA BARIERELOR ADMINISTRATIVE TRANSFRONTALIERE INTALNITE IN TRANSPORTUL PE CAI NAVIGABILE INTERIOARE

Echipa DANTE va invita sa utilizati instrumentul electronic pentru raportarea barierelor administrative transfrontaliere si a bunelor practici intalnite in transportul pe cai navigabile interioare, instrument lansat oficial, ce reprezinta un rezultat foarte important al proiectului.

Instrumentul transnational de raportare este prima livrabila a proiectului DANTE, care stabilește cadrul pentru colectarea parerilor si contributiilor actorilor interesati din domeniul transporturilor pe cai navigabile interioare.

Acest instrument inovator, multi-lingvistic, permite metodei de ultima ora cartografierea zilnica a barierelor intalnite de partile interesate din domeniul transporturilor pe cai navigabile interioare si are ca rezultat o baza de date care va funcționa ca punct de plecare pentru analizele si recomandarile care urmeaza sa fie furnizate in timpul derularii proiectului. Toate acestea vor contribui la eliminarea barierelor inutile din domeniul transporturilor pe cai navigabile interioare, cu scopul final de a asigura un mod eficient si previzibil al proceselor logistice in utilizearea fluviul Dunarea.

  • Instrumentul este accesibil pe website-ul Pro Danube International in sectiunea https://www.prodanube.eu/administrativebarriers/?do=&lang=ro

 

Utilizatorii pot alege intre cele 8 limbi ale interfetei (Engleza, Romana, Germana, Slovaca, Maghiara, Croata, Sarbă, Bulgara).

Inregistrarea este obligatorie, așadar va rugam sa va creati un profil de utilizator inainte de a va raporta experienta – fie pentru a reclama o barieră, fie ca doriti sa ralatati o experienta pozitiva.

 

Cordial va invitam astfel sa utilizati acest instrument, precum si sa distribuiti aceste informatii partenerilor de afaceri relevanti care ar putea fi interesati.