Noutati

Constanta Port Business Association a sustinut cea de-a II-a editie a Regatei Marilor Veliere

Constanta Port Business Association a sustinut cea de-a II-a editie a Regatei Marilor Veliere, un eveniment unic, desfasurat in orasul Constanta in perioada 8 – 11 septembrie 2016.

Regata este un eveniment unic in lume, iar Marea Neagra ii ofera o importanta aparte prin frumusetea locurilor si a oamenilor de-aici. Zeci de veliere au pornit in acest concurs grozav, iar in fiecare port in care acestea vor acosta va fi un adevarat festival, important atat pentru marinari, cat si pentru localnici.

 

Regata-Marilor-Veliere-2016 imag1747

 

In cele 4 zile de eveniment, zeci de mii de participanti au vizitat Nava Scoala Mircea, cat si celelalte 13 veliere prezente, au participat la o serie de evenimente, parade, jocuri marinaresti, concerte live, iar Constanta a fost promovata ca destinatie pentru velierele mari din intreaga lume.

Numarul mare de vizitatori este o dovada a faptului ca interesul pentru veliere, pentru mare si nave, este foarte mare. Prin acest eveniment ne dorim cresterea atractivitatii orasului Constanta pentru turisti si investitori, iar cati mai multi oameni sa iubeasca marea.

imag1760  imag1749  imag1721