Noutati

Cea de-a opta ediție Black Sea Ports and Shipping va avea loc în Constanța

 

 

Black Sea Ports & Shipping 2019, ediţia a VIII-a va avea loc la Hotelul Del Mar din Mamaia, în perioada 9 – 11 iulie 2019.

Unul dintre cele mai importante evenimente din domeniul portuar și al transporturilor navale din regiunea Mării Negre, Black Sea Ports & Shipping 2019 este găzduit de Compania Națională Adminstrația Porturilor Maritime S.A. Constanța.

Pe parcursul celor două zile de conferințe, 30 de reprezentanți internaționali din domeniul transporturilor și logisticii vor aborda provocările și problemele de actualitate din domeniul comerțului și investițiilor globale și regionale.

La eveniment vor participa peste 400 de specialiști din domeniul portuar, reprezentanți ai autorităților, reprezentanți ai societăților cu factor de decizie în domeniul achizițiilor, ingineri portuari, importatori, exportatori, reprezentanți ai liniilor de transport maritim, expeditori de marfă, companii de logistică, porturi, companii de exploatare a terminalelor, operatori feroviari, firme specializate în echipamente portuare și furnizori de servicii, din țările aflate în regiunea Mării Negre.

Evenimentul va găzdui și o expoziție cu 50 de expozanți din domenii diferite de activitate, conexe transportului naval.