Noutati

Aplicația Constanța PortAll – plata online pentru access în Portul Constanța

Accesul auto in porturile maritime Constanta si Midia se poate plati online prin intermediul aplicatiei mobile Constanta PortALL, aplicatie disponibila in GooglePlay si AppleStore.
Puteti accesa link-ul de download folosind codul QR de mai jos:


Aplicatia simplifica procedurile de acces auto in incinta porturilor maritime, atat pentru agentii economici ce isi desfasoara activitatea in acest perimetru, cat si pentru societatile de transport ce executa activitati ocazionale.
Prin intermediul aplicatiei Constanta Port ALL se pot cumpara tichetele de acces, valabile 24 de ore, iar plata se face prin intermediul unui gateway de plata securizat. Achizitia unui tichet de acces va permite ridicarea barierei la portile de acces unde se realizeaza identificare automata a numarului de inmatriculare al autovehiculului sau cumparatorul va avea posibilitatea de a dovedi validitatea accesului prin prezentarea tichetului/ codul QR al acestuia catre un operator de la portile de acces.
Totodata, utilizatorul aplicatiei va avea acces la istoricul tuturor tranzactiilor de cumparare, iar prin intermediul aplicatiei va fi informat despre evenimente importante de pe teritoriul portuar care ar interesa soferii.
Plata online a taxei de acces in port elimina timpii consumati de transportatori pentru achizitionarea biletelor la portile de intrare in port. Conectarea sistemului de plati online cu sistemul de control acces auto de la porti, respectiv detectarea de catre acesta a prezentei la bariera a unui autovehicul cu taxa de intrare platita reduce timpul de trecere si eventualele blocaje de la porti.

Tutorial de utilizare a aplicației: